top of page

SpaOne Oosterhout: Pure ontspanning voor mama's (to be)

Bijgewerkt op: 11 sep. 2023

Door: Sanne (team Mommunity Breda) Ik ben niet perse het type van allerlei poespas aan mijn lijf. Eens in het half jaar naar de kapper is prima en zo heel af en toe de pedicure wil ik ook nog wel boeken, maar verder vind ik het al gauw best. Vooral nu ik weer zwanger ben moet ik het niet hebben van wildvreemde handen op dat lijf dat toch niet altijd als het mijne voelt, maar afgelopen week probeerde ik iets nieuws. Wellnesscentrum Spa One in Oosterhout nodigde mij namelijk uit voor het testen van één van hun behandelingen, namelijk een zwangerschapsmassage. Met wat staven lood in mijn schoenen, een badjas en slippers in mijn tas en een flinke dosis zenuwen stapte ik op dinsdagavond mijn auto in. Terwijl ik in het donker zigzagde over een aantal landwegen en misschien wel drie keer mijn navigatiesysteem checkte of ik wel echt de goede richting uit reed was het complex ineens daar. Een gigantisch, mooi verlicht gebouw met een ideale parkeergelegenheid. Vriendelijk werd ik bij de balie ontvangen door een dame die mij vroeg of ik wel eens eerder bij hen was geweest. Ik durf niet te zeggen of mijn onzekerheid ook van buiten te zien was of dat dit een routinevraag betrof. Hoe dan ook wees ze mij zeer behulpzaam de kleedkamers en de ruimte waar ik mij nadien mocht melden. Met een polsbandje in de aanslag voor mijn locker verwisselde ik mijn joggingpak vlug voor mijn wellnessoutfit. Of ter wijl ondergoed, badjas en slippers. Dat eerste is overigens niet verplicht, maar bewust als ik momenteel toch ben van mijn haast 38 weken zwangere lichaam voelde ik me daar toch het meest prettig bij.

Even attent als daarvoor werd ik opgewacht door dame nummer twee. Mijn masseuse voor die avond. Ze wist mij direct op mijn gemak te stellen door een kort praatje en uitleg over wat ik van haar kon verwachten. Even klauteren verder lag ik er helemaal klaar voor op haar behandeltafel. Op mijn buik. Na bijna 9 maanden alleen al de moeite waard om een dergelijke behandeling te boeken. De enigste klanken in de ruimte kwamen van een muziekje ver op de achtergrond. Het duurde niet lang eer ik me voelde ontspannen. De gedimde lichten, tonen van de zee, warme olie en haar vingers op de pijnlijke, vermoeide plaatsen van mijn lijf voelden fantastisch.

Voor iemand die zo ongeveer allergisch is voor aanraking herkende ik mijzelf vanavond bijna niet terug. Ik heb genoten en spijt dat ik nooit eerder een dergelijk arrangement heb geboekt. Iedere bijna mama raad ik dan ook aan haarzelf dit te gunnen. Een moment puur voor jezelf en jouw kleintje. Om samen te ontspannen en even alleen in het nu te zijn. Niet alleen zwangeren kunnen echter terecht bij Spa One in Oosterhout. Via hun website spaone.nl kun je diverse andere behandelingen boeken. Denk bijvoorbeeld aan een arrangement speciaal voor alle nieuwe, doorwinterde en die hard mama's. New Life New Mum waarbij door speciale technieken wordt ingezet op het verbeteren van een stukje circulatie in je lijf (hierover binnenkort meer). En uiteraard is het ook mogelijk te gaan voor een compleet arrangement waarbij je samen met je partner, een goede vriendin of gewoon alleen een hele dag kunt genieten van alle faciliteiten die Spa One te bieden heeft zoals de sauna's, baden en rustruimten. Pluspunt is dat er zelfs een kolfruimte beschikbaar is en er de mogelijkheid bestaat jouw melk gekoeld bij de receptie te bewaren tijdens je bezoek. Word jij hier nu ook al helemaal warm van tijdens deze koude dagen? Vanaf nu mogen wij ieder kwartaal 2 entreevouchers weggeven namens Spa One voor een dag puur genieten. Blijf dus vooral op de hoogte via onze socials!


2 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page