top of page

Over ons

Waarom Mommunity?

Wist je dat meer dan de helft van de vrouwen die net een baby heeft gekregen, zich soms of heel vaak alleen voelt. Ook als je een grote vriendenkring of familie om je heen hebt kan het moederschap eenzaam aanvoelen. “It takes a village to raise a child”, luidt het bekende gezegde, maar waar vind je nu die “village”? 
Mommunity Breda ondersteunt deze ouders en verbindt hen door middel van diverse online uitingen. Middels onze website met daarbij behorende blog, forum en een agenda brengen we ouders op de hoogte van welke faciliteiten en activiteiten hun stad te bieden heeft. Dit kan gaan om leuke, kindvriendelijke horeca of winkels maar ook om bijvoorbeeld (kinder)fysiotherapeuten, peuterspeelzalen of sportclubs. Het forum en de blogs hebben daarnaast als functie dat ouders laagdrempelig ervaringen en tips met elkaar kunnen uitwisselen over zaken waar zij tegenaan lopen. 

Om ervoor te zorgen dat ouders elkaar ook fysiek kunnen ontmoeten organiseert de Mommunity regelmatig zelf activiteiten; Met óf zonder kinderen.

Jonge moeders blijven fit
Ons doel is om een inclusieve en ondersteunende gemeenschap te creëren voor moeders binnen hun eigen leefomgeving. We bieden een platform waar je nieuwe vriendschappen kunt sluiten, lokale evenementen kunt ontdekken en waar je getipt wordt over alle aspecten van het ouderschap door andere moeders én professionals.

De geschiedenis van Mommunity Breda

De Mommunity werd in juni 2022 opgericht door Esther en Sanne. Twee moeders, en tevens buurvrouwen van elkaar, met hetzelfde doel. Delen en verbinden. Een platform speciaal voor mama's waarin ervaringen uitgewisseld kunnen worden en toffe tips gedeeld over the places to be met kinderen van 0 tot 12 jaar. Specifiek gericht op jouw stad zodat jouw netwerk en activiteiten aansluiten bij jouw leefomgeving. Sanne en Esther richtten dit platform destijds op omdat zij zelf ervaarden hoe lastig het was deze informatie doelgericht te vinden. Op deze manier hopen ze andere ouders hierin te ondersteunen.

Het team van Mommunity

Team Breda

Maak kennis met het inspirerende team van Mommunity Breda, een groep toegewijde moeders die met open armen klaarstaan om andere moeders in deze bruisende stad te verwelkomen en te ondersteunen.

5a7db1_6964558298c8438aa99422c77a9f6764~mv2.webp

Esther

Oprichtster / content creator

IMG_20230908_211354_033.jpg

Sanne Baghus

Content Creator

IMG-20230422-WA0014.jpg

Sanne

Oprichtster / content creator

image0.jpeg

Diede

Event medewerker

Screenshot_2022-12-29-13-40-48-46_99c04817c0de5652397fc8b56c3b3817 (1).jpg

Lieve

Content creator

Jouw foto hier.png

Jouw naam hier?

Neem contact met ons op!

Team Etten-Leur

Mommunity Etten-Leur, de eerste franchise van dit platform, wordt op dit moment beheerd door één locatiemanager die alle ins en outs van haar prachtige stad met haar medemama's wil delen. Dit team zouden wij graag verder uitbreiden om nog meer toffe content te kunnen delen. Kun jij leuk schrijven? Ken jij de leukste hotspots binnen Etten-Leur? Schroom niet én neem contact met ons op!

IMG-20230908-WA0003.jpg

Yvonne

Locatie manager

Jouw foto hier.png

Jouw naam hier?

Neem contact met ons op!

Team Rucphen

Mommunity Rucphen werd een logische tweede franchise van dit platform toen onze oprichtster, Sanne, met haar gezin in 2023 naar dit dorp verhuisde. Op dit moment beheerd zij, naast de hoofdvestiging in Breda, Mommunity Rucphen alleen en aangezien Sanne nog niet alle ins en outs kent van haar nieuwe woonplaats zouden wij dit team heel graag uitbreiden met een nieuwe locatiemanager en andere moeders die bereid zijn toffe content te helpen creëren. Ben jij degene die we zoeken? Neem contact met ons op via onderstaande button!

Sanne, mede oprichtster van Mommunity

Sanne

Locatie manager

Jouw foto hier.png

Jouw naam hier?

Neem contact met ons op!

Wil jij ook onderdeel worden van Mommunity? 

bottom of page