top of page

Kidsbeautypark: Een onvergetelijke ervaring

Door: Yvonne van Dorst (team Mommunity Etten-Leur)


In de vakantie ben ik altijd op zoek naar een leuk uitstapje om met de kinderen te gaan. Het liefst in de buurt, want dat is natuurlijk des te makkelijk. Gelukkig valt er genoeg te beleven rondom Etten-Leur!


Mijn dochter geniet in onze vrije tijd ook altijd van een beautymiddagje met alles er op en aan. Een gezichtsmaskertje, nagellak en natuurlijk make-up. Toen ik Kidsbeautypark tegen kwam wist ik gelijk; Dit is echt een uitje voor ons!


Kidsbeautypark is een professionele beautysalon voor kinderen van 3 tot 16 jaar. De salon én het personeel zijn volledig ingericht op kinderen. Je kunt er

terecht voor een vriendinnenarrangement, moeder-dochterarrangement, babyshower en nog veel meer. Wij gingen voor het vriendinnenarrangement waarbij ik mijn dochter een vriendin van haar mee op pad nam.

Bij aankomst bij Kidsbeautypark zagen we de roze beautysalon al van ver af stralen en mochten we over een echte roze loper naar binnen. Bij binnenkomst werden de meiden als heuse ‘prinsessen ‘behandeld. Ze kregen een roze badjas en roze slippers aan en genoten eerst van een heerlijke high tea. Ondertussen raakten ze niet uitgepraat over hoe mooi het er allemaal uit zag en dat ze die bloemenwand ook wel in hun kamer zouden willen.

Na de high tea was het tijd voor de behandeling. De vriendinnen konden tegelijk in de stoel liggen en kregen een echte gezichtsbehandeling en een chocolademasker. Als je dan toch moet wachten tot het masker goed is konden ze ondertussen lekker de Tina lezen.

Toen was het tijd om een prachtige jurk te kiezen voor de fotoshoot. Waar de meiden gelijk riepen dat ze voor een roze jurk gingen, kozen ze uiteindelijk allebei een mooie witte jurk.

Daarna de haren in de krul. Ondertussen zag ik 2 meiden met een grote glimlach in de spiegel en kreeg ik natuurlijk de opmerking: "Mama, thuis moet je ook mijn haren zo mooi maken".

Het arrangement werd afgesloten met een make-up naar keuze, inclusief eye liner, blush en alles erop en eraan. Iets wat ze thuis niet zo maar mogen dus nu helemaal leuk vonden. De een koos voor een bruine tint en de ander voor de regenboog make-up.

Die eerste blik van zichzelf in de spiegel en de grote glimlach zorgden stiekem voor een klein traantje bij deze moeder!

Op een echte roze achtergrond werden er nog foto’s gemaakt zodat het een

blijvende herinnering mocht worden voor later. Toen we buiten stapten raakte de dames niet uitgepraat over wat ze allemaal hadden gedaan en gaven ze aan dat ze echt alles zo leuk vonden!

Ik kan dan ook niet anders zeggen dan dat dit echt een leuk uitje voor meiden is. Wel denk ik dat het uitje vooral leuk is vanaf de leeftijd van mijn dochter, ongeveer 8 jaar, omdat ze dan nog meer kunnen genieten van al

het getut en de make-up niet gelijk met 1 veeg door het gezicht er alweer vanaf is!

39 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page