top of page

Belcrum Beach: Strand dichtbij huis

Bijgewerkt op: 11 sep. 2023

Door: Tara (gastblogger Mommunity Breda)

Ik geef toe. Het weer is niet fantastisch deze zomervakantie. Een dagje strand is dan misschien ook niet het beste idee momenteel. Uren in de auto om vervolgens nat te worden van de regen in plaats van de zee. Mocht de zon er echter wel even tussendoor piepen kun je het dus beter dicht bij huis zoeken om even te genieten van zand tussen je tenen. Ik ben Tara en heb een tip voor alle Bredase mama's.


Samen met mijn man en twee kinderen van 9 maanden en 2,5 jaar ging ik een dag naar Belcrum Beach. Hét stadsstrand van Breda gelegen op het haveneiland in de wijk Belcrum. Een hele chille plek voor kindjes én ouders. De kids kunnen hier heerlijk in het zand spelen met elkaar. Er is heel veel speelgoed beschikbaar; schepjes, emmertjes, graafmachines etc. Voor als je al grotere kinderen hebt zijn er ook leuke houten spellen te huur en als het warm genoeg is zetten ze watersproeiers aan voor een beetje afkoeling en entertainment voor de kids.

Als ouders kun je gezellig “loungen” en borrelen bij Belcrum Beach. Er is van alles te krijgen bij de bar; koffie, fris maar ook lekkere speciaalbiertjes. Het eten wordt er verzorgd door Kachu’s World. Wij namen een van de tapasplanken. Een echte aanrader!


Regelmatig wordt er live muziek gemaakt en speciale thema middagen/avonden georganiseerd. Wij waren op de fiets en hadden de draagzak mee. Kleine Saar heeft daar lekker in liggen slapen en wij hadden een topdag!10 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page