top of page

Mommunity Plus

Een omgeving die (evidence based) bijdraagt aan jouw rol als ouder

Het ouderschap kan soms een behoorlijke uitdaging zijn. Natuurlijk proberen wij jou vanuit de Mommunity hierin te ondersteunen middels onze blogs, het forum én onze social media kanalen. Naast ons staan echter een hoop (zorg)professionals klaar om jou een steuntje in de rug te geven. Als Mommunity Plus member krijg jij voordelig toegang tot diverse e-learnings over vraagstukken waar jij als ouder tegenaan kunt lopen. Benieuwd wat we jou te bieden hebben? Kijk snel verder!

Moeder en een Kind

Hoe het werkt

Onze e-learnings gaan telkens in op een specifiek thema (slaap, hormonen, opvoeding...). Deze masterclasses worden aangeboden door (zorg)professionals waar wij het volste vertrouwen in hebben. Via een link kom je op de door jou gekozen scholing, waar je met de code "MOMMUNITY" met een voordelig tarief de scholing kunt afnemen. Je volgt de masterclass waar en wanneer het jou uitkomt. Wel zo handig als moeder! 

Wil jij jouw scholing ook via onze website aanbieden aan een hoop enthousiaste moeders? Neem vrijblijvend contact met ons op voor de mogelijkheden.

Masterclasses

bottom of page