top of page

za 04 mei

|

Hoge Bremberg 12

Mommunity Samen Spetteren Event

Is jouw kindje tussen de 0 en 5 jaar én dol op water? Het weekend van 4 en 5 mei organiseert de Mommunity in samenwerking met babyspa Dolfijntjes een spa weekend voor de kleintjes! Ook aan de mama's wordt gedacht. Lees snel verder in de beschrijving voor meer info.

Registratie is afgesloten
Andere evenementen bekijken
Mommunity Samen Spetteren Event
Mommunity Samen Spetteren Event

Tijd en locatie

04 mei 2024, 19:55 – 05 mei 2024, 03:25

Hoge Bremberg 12, Hoge Bremberg 12, 4873 LE Etten-Leur, Nederland

Over het evenement

Op 4 en 5 mei is het spa weekend voor de allerkleinsten van de Mommunity. Per tijdslot zijn 2 mama's met hun kindje welkom om te komen floaten of spetteren. Let goed op welk tijdslot je kiest, want dit is leeftijdsafhankelijk.

Op beide dagen om 9, 11 en 13u zijn moeders welkom met hun baby tot 1 jaar. Onder het genot van iets te drinken en wat lekkers kunnen steeds twee mama's gezellig kletsen en toezien hoe hun baby's genieten van het floaten in het warme bad.

De sessie duurt 20 minuten.

Om 14.30 en 16u mogen de moeders komen die een kindje hebben vanaf 1 t/m 4 jaar. Het badje is dan voor 1/3 gevuld en je kindje kan naar hartenlust een half uur spetteren en spatteren met leuk speelgoed. Het badje heeft nog steeds de voordelen van het floaten en ondertussen lijkt het door de lampje een echt disco bad! Ook hier kunnen 2 kindjes tegelijkertijd zodat moeders gezellig kunnen kletsen met elkaar met uiteraard ook een lekkere versnapering.

Voor alle deelnemers geldt dat het ticket is inclusief:

 • Zwemluiers
 • Gebruik van hydrofiele doeken en handdoeken
 • Pamper luier
 • Massage olie

Ook gaat iedereen naar huis met een toffe goodybag!

P.S. vergeet eventuele voeding voor je kindje niet zelf mee te brengen, want van zwemmen krijg je trek.

Op al onze evenementen zijn de algemene voorwaarden van toepassing. Bij aanschaf van jouw ticket stem je hiermee automatisch in.

Tickets

 • Peuterticket 14.30u

  Met dit ticket heb je toegang tot babyspa dolfijntjes voor jou als moeder en jouw kindje tussen 1 en 5 jaar binnen het tijdslot van 14.30u.

  € 30,00
  +€ 0,75 servicekosten
  Verkoop geëindigd op

Totaal

€ 0,00

Deel dit evenement

bottom of page