top of page

di 30 apr

|

C-Cinema

Mommunity kidsbios & More (2 - 14 jaar)

De meivakantie vraagt om een leuke invulling voor de kids en die hebben wij voor jullie gecreëerd! Op dinsdagochtend 30 april zijn we welkom bij C-Cinema voor een heuse Movie Morning & More. Aan alles is gedacht. Entertainment, leuke film en natuurlijk iets lekkers voor groot en klein!

Registratie is afgesloten
Andere evenementen bekijken
Mommunity kidsbios & More (2 - 14 jaar)
Mommunity kidsbios & More (2 - 14 jaar)

Tijd en locatie

30 apr 2024, 09:15 – 12:00

C-Cinema, Binnentuin 2, 4873 BT Etten-Leur, Nederland

Over het evenement

Via onze socials maakten jullie het al langer kenbaar; Mommunity Etten-Leur moet meer evenementen gaan organiseren. U roept, wij draaien! In overleg met C-Cinema organiseren wij op 30 april een heuse Movie Morning & More.

Samen met jouw kindje(s) nodigen we je om 9.15u uit in de foyer van de bioscoop waar we voor een hoop entertainment zullen zorgen. Om 10u starten we maar liefst 2 films tegelijk in naast elkaar gelegen zalen.

Voor de allerkleinsten van 2 tot ongeveer 5 jaar bieden we "Fien en Teun: Circus op de boerderij".

De oudere kids tussen vanaf 5 jaar mogen onderuit zakken bij "Kung Fu Panda 4".

Uiteraard is er voor alle kinderen iets te drinken en wat lekkers en ook aan de groten wordt gedacht met een warme drank naar keuze.

We kunnen een beperkt aantal personen kwijt in de zaal dus wacht niet te lang met reserveren van jullie plaatsen. Vol is vol.

Op al onze evenementen zijn de algemene voorwaarden van toepassing. Bij aanschaf van jouw tickets stem je hiermee in.

P.S. Kun jij ook wel een avond voor jezelf gebruiken? Op 15 oktober organiseren we bij C-Cinema een heuse Mommy's Night Out. Tickets zijn ook al verkrijgbaar via onze website.

Tot snel!

Tickets

 • Ouder+kind ticket Fien en Teun

  Middels dit ticket verkrijg je toegang tot de Movie Morning & More bij C-Cinema op 30 april in Etten-Leur. Het ticket is inclusief: - Ranje + zakje chips voor 1 kind - Warme drank naar keuze voor 1 ouder Dit betreft een ticket voor de film Fien en Teun.

  € 25,00
  +€ 0,63 servicekosten
  Verkoop geëindigd op
 • Extra kind ticket Fien en Teun

  Dit ticket kan enkel aangeschaft worden in combinatie met een ouder + kind ticket en geeft toegang tot de Movie Morning & More bij C-Cinema in Etten-Leur op 30 april voor 1 extra kind. Dit ticket is inclusief ranja + een zakje chips. Dit betreft een ticket voor de film Fien en Teun.

  € 12,50
  +€ 0,31 servicekosten
  Verkoop geëindigd op
 • Ouder+kind ticket KungFu Panda

  Middels dit ticket verkrijg je toegang tot de Movie Morning & More bij C-Cinema op 30 april in Etten-Leur. Het ticket is inclusief: - Ranje + zakje chips voor 1 kind - Warme drank naar keuze voor 1 ouder Dit betreft een ticket voor de film Kung Fu Panda 4.

  € 25,00
  +€ 0,63 servicekosten
  Verkoop geëindigd op
 • Extra kind ticket KungFu Panda

  Dit ticket kan enkel aangeschaft worden in combinatie met een ouder + kind ticket en geeft toegang tot de Movie Morning & More bij C-Cinema in Etten-Leur op 30 april voor 1 extra kind. Dit ticket is inclusief ranja + een zakje chips. Dit betreft een ticket voor de film Kung Fu Panda 4.

  € 12,50
  +€ 0,31 servicekosten
  Verkoop geëindigd op
 • Extra volwassene Fien en Teun

  Dit ticket kan enkel aangeschaft worden in combinatie met een ouder + kind ticket en geeft toegang tot de Movie Morning & More bij C-Cinema in Etten-Leur op 30 april voor 1 extra volwassene. Dit ticket is inclusief warme drank naar keuze. Dit betreft een ticket voor de film Fien en Teun.

  € 13,00
  +€ 0,33 servicekosten
  Verkoop geëindigd op
 • Extra volwassene KungFu Panda

  Dit ticket kan enkel aangeschaft worden in combinatie met een ouder + kind ticket en geeft toegang tot de Movie Morning & More bij C-Cinema in Etten-Leur op 30 april voor 1 extra volwassene. Dit ticket is inclusief warme drank naar keuze. Dit betreft een ticket voor de film Kung Fu Panda 4.

  € 13,00
  +€ 0,33 servicekosten
  Verkoop geëindigd op
 • Sport bso "Het turfschip"

  8 kinderen en 1 volwassene

  € 113,00
  +€ 2,83 servicekosten
  Uitverkocht

Totaal

€ 0,00

Deel dit evenement

bottom of page