top of page

The Gold Clinic: Stralend de zomer door

Door: Yvonne (team Mommunity Etten-Leur)


Even heerlijk ontspannen. Me-time. Een woord dat iedereen de laatste tijd gebruikt en je dus overal tegen komt. Maar wat is dat nu eigenlijk? Me-time? En heb je als moeder eigenlijk wel tijd voor me-time? Ik probeerde een momentje voor mezelf te creëren bij The Gold Clinic in Breda. Benieuwd of dit een aanrader was? Lees dan vooral mee!

Me-time is eigenlijk gewoon een momentje voor jezelf. Even ontspannen en iets doen wat jij leuk vind. Dit kan al zijn met een lekkere kop koffie op de bank, een boekje lezen op het toilet, alleen een ronde wandelen wanneer de kinderen op bed liggen of heerlijk in een warm bad zakken na een drukke dag. De tijd voor jezelf vind je natuurlijk ook in de grotere dingen zoals een dagje gaan shoppen, eten met vriendinnen of genieten van een heerlijke schoonheidsbehandeling. Via Mommunity Breda kreeg ik de kans om van dit laatste een keer mijn me-time te maken. Ik mocht een heerlijke gezichtsbehandeling testen bij The Gold Clinic in Breda.


The Gold Clinic zit sinds kort in randje centrum en bestaat uit een team vakkundige specialisten en echte experts op het gebied van huid en haar. Door de locatie vlakbij het station is de kliniek eenvoudig te bereiken met onder andere het openbaar vervoer. Parkeren kan overigens ook prima in de tegenover gelegen overdekte garage én met de fiets ben je er natuurlijk ook zo.


Bij The Gold Clinic kan je onder andere terecht voor een uitgebreide huidanalyse (hier hebben ze de nieuwste huidscanner voor), verschillende gezichtsbehandelingen, massages (waaronder een zwangerschapsmassage) en nog veel meer.


En zo ging ik op maandagochtend na een druk weekend richting The Gold Clinic voor mijn portie me-time. Het was even zoeken, want de buitenkant spreekt niet gelijk aan maar zodra ik de deur binnen stapte klopte de naam met de uitstraling die The Gold Clinic heeft direct. De inrichting is prachtig met gouden details en de gehele locatie straalt een bepaalde rust uit. Dit zorgde er dan ook voor dat ik me in het begin toch even ongemakkelijk voelde met mijn maandagochtend haar en zonder make-up. De eigenaresse wist mij echter direct gerust te stellen en was enorm vriendelijk. Ik kreeg een uitgebreide rondleiding door de salon en merkte gelijk dat ze veel kennis hebben van de huidbehandelingen die ze geven.


De gezichtsbehandeling (Gold Basic) was echt relaxed! Ze hebben heerlijke warmte stoelen en de rust die de behandeling gaf zorgde er voor dat ik écht kon ontspannen. Ik kreeg ook een hoofdhuidmassage heb eerlijk gezegd nooit geweten dat dit zo fijn kon zijn (tip van mij; Neem een borstel of kam mee want je haar zit natuurlijk helemaal in de war nadien).


The Gold Clinic is ook een aanrader voor de zwangeren onder ons. Bepaalde producten zijn natuurlijk niet goed voor je huid tijdens een zwangerschap en op deze locatie kunnen ze fantastische tips geven bij bijvoorbeeld een zwangerschapsmasker (voorkomen én behandelen).


Ik moet wel eerlijk zeggen dat de behandelingen prijzig zijn. Niet alleen hier, maar bij ieder andere schoonheidssalon zul je hier tegenaan lopen. Een beetje me-time is mijn inziens echter onbetaalbaar dus mocht je jezelf een keer iets gunnen en helemaal ontspannen de zomervakantie tegemoet willen gaan? Neem dan even een bezoekje aan The Gold Clinic.

9 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page