top of page

Feelou: Dé beha voor iedere vrouw die zich comfortabel wil voelen

Door: Sanne van den Boer (team Mommunity Breda)


Recent werden wij benaderd door @feelou.co Een bedrijf dat beweert dé beha te hebben uitgevonden die zich aanpast aan jouw veranderende lijf vóór, tijdens én na de zwangerschap. Daar moesten wij natuurlijk meer van weten!


Feelou werd opgericht door Noor en Anne. Twee jonge moeders die vanuit hun eigen ervaring een missie wilden volbrengen; Vrouwen op hun best laten voelen, onder alle omstandigheden. Zo ontwikkelden ze een flexibele bh die duurzaam geproduceerd is én de aankoop van extra bh's overbodig maakt. En wij mochten er één testen!

"De bh van Feelou trek je eigenlijk aan als een rugzak. Doordat hij aan beide zijdes van je lichaam te verstellen is met een clip zit hij eigenlijk altijd comfortabel. Tijdens het geven van borstvoeding kun je ervoor kiezen één zijde in zijn geheel los te maken waardoor de borst helemaal vrij komt (ook fijn bij skin to skin contact met je baby) óf schuif de extreem zachte cups even opzij voor een meer bedekt plaatje (altijd prettig in het openbaar). In mijn geval viel de bh desondanks toch nog wat ruim. Tip van Feelou? Draag hem gekruist op de rug! Niet alleen comfortabel, maar ook nog eens super stoer!" - Sanne

Wij kunnen niet anders dan Feelou in het gelijk stellen. Sanne had Anne en Noor dan ook graag vier kinderen geleden leren kennen!


Zou jij nu ook graag kennis maken met dé meest comfortabele bh voor jouw lijf? Bestel hem via deze link met code “ MOMMUNITY10” en ontvang 10% korting!

P.S. Tot 8 maart loopt er op het Instagram account van Mommunity Breda ook nog een winactie waarbij we één zo'n fantastische bh mogen weggeven.


12 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page