top of page

De Huisregels

Om ervoor te zorgen dat ons forum een veilige en respectvolle omgeving blijft, vragen we alle leden vriendelijk om de volgende huisregels in acht te nemen:

  1. Respecteer elkaar: Wees altijd respectvol en vriendelijk in je interacties met andere forumleden. We moedigen een positieve en ondersteunende sfeer aan, waarin iedereen zich gehoord en gewaardeerd voelt.

  2. Houd het netjes: Vermijd het gebruik van grof taalgebruik, beledigingen of discriminatie. We streven naar een inclusieve omgeving waarin iedereen zich veilig voelt om hun gedachten en ervaringen te delen.

  3. Wees behulpzaam: Moeders komen hier om elkaar te helpen. Dus als je kennis of advies hebt dat anderen kan ondersteunen, deel het dan graag! We moedigen een cultuur van delen en samenwerken aan.

  4. Bescherm privacy: Respecteer de privacy van anderen en deel geen persoonlijke informatie zonder toestemming. We willen een veilige online ruimte bieden waarin iedereen zich comfortabel voelt om openhartig te zijn zonder zich zorgen te hoeven maken over privacykwesties.

  5. Houd je aan de wet: Plaats geen inhoud die in strijd is met de wet, inbreuk maakt op auteursrechten of ongepaste materialen bevat. We vragen alle leden om de geldende wetten en regels te respecteren.

We vertrouwen erop dat iedereen zich aan deze huisregels zal houden om een positieve en ondersteunende gemeenschap te creëren. Laten we samen genieten van de waardevolle gesprekken en verbindingen die hier ontstaan. Bedankt voor je bijdrage aan de Mommunity!

bottom of page