top of page

zo 17 sep

|

Breda

Wacht 's even (kindervoorstelling 1/2 - 5 jaar)

Een wereld ontvouwt zich uit een bouwpakket. Sneeuwwitte objecten vullen de leegte. Een tafeltje, een krukje, een deur, een kleine piano. Maar wacht ’s even… Is hier iemand? Tickets zijn voor iedereen toegankelijk, want bij de Stilte bepaal je zelf wat je voor jouw kaartje betaalt!

Registratie is afgesloten
Andere evenementen bekijken
Wacht 's even (kindervoorstelling 1/2 - 5 jaar)
Wacht 's even (kindervoorstelling 1/2 - 5 jaar)

Tijd en locatie

17 sep 2023, 10:00 – 11:00

Breda, Markendaalseweg 75, 4811 KB Breda, Nederland

Over het evenement

Een wereld ontvouwt zich uit een bouwpakket. Sneeuwwitte objecten vullen de leegte. Een tafeltje, een krukje, een deur, een kleine piano.  Maar wacht ’s even… Is hier iemand?

Twee personages verdwijnen en verschijnen in een ongerept landschap tot het onvermijdelijke gebeurt: ze komen elkaar tegen…

Hoe ga je om met iemand die anders is? Van wie je niet eens weet wat voor iemand het is? Een mens, een hond, een vogel? Gelukkig hoeven ze elkaar niet te veranderen.

Wacht ’s even.. blijf maar lekker wie je bent.

Dansers van het eerste uur Gertien Bergstra en Femke Somerwil creëren in het kader van het Europese onderzoeksproject MAPPING een voorstelling voor kinderen vanaf een half jaar. Met de wonderschone pianomuziek van Jeroen van Vliet wordt het vreemde vertrouwd in een nieuwe omgeving die op ooghoogte van de jonge toeschouwers tot leven komt.

Bij de Stilte vinden we het belangrijk dat ieder gezin het theater kan bezoeken. Bepaal zelf wat je kunt missen en koop een ticket 1, 5 of 10 euro. Ieder kaartje geeft toegang voor één persoon. Bestellen via https://www.destilte.nl/nl/voorstellingen/voorstellingen/wacht-s-even-1-2-5-jaar/ 

Deel dit evenement

bottom of page