top of page

ma 18 sep

|

Breda

Proeflesweek Nieuwe Veste

Maak kennis met ons nieuwe aanbod tijdens een proefles! Creativiteit zit in iedereen. Ontdek deze week wat jou inspireert en waar jij blij van wordt. Onze docenten geven je alle informatie die je nodig hebt om jouw keuze te maken! Meld je vooraf aan om zeker te zijn van een plekje!

Registratie is afgesloten
Andere evenementen bekijken
Proeflesweek Nieuwe Veste
Proeflesweek Nieuwe Veste

Tijd en locatie

18 sep 2023, 08:00 – 23 sep 2023, 17:00

Breda, Molenstraat 6, 4811 GS Breda, Nederland

Over het evenement

Muziek Samen muziek maken is heel erg leuk! Je ontwikkelt je sneller en breder dan wanneer je individueel les hebt op je instrument én je verbetert je cognitieve vaardigheden. Bij Nieuwe Veste zorgen we ervoor dat je op allerlei momenten met anderen kan samenspelen. Bijvoorbeeld in onze bandlessen of in één van onze orkesten. Nieuw is dat je ook meteen samen kan beginnen met Samen muziekles vanaf 6 jaar! Dit is een kleine groepsles met 3 leerlingen. Zo leer je op een goede, leuke en betaalbare manier een instrument spelen of zingen. Schrijven Ben jij goed in verhalen vertellen? Haal dan je hart op bij onze nieuwe schrijfcursussen Verhalen schrijven voor kinderen 8-12 jaar, Graphic novel, Spoken word en Gedichten schrijven. Wil je leren hoe je een spannend, mooi en/of bijzonder verhaal of gedicht schrijft? In onze schrijfcursussen leer je hoe je jouw verhaal boeiend houdt, wat je uitlegt en wat je aan de verbeelding van de lezer overlaat. Of ga aan de slag met het vertalen van jouw verhaal in een prachtige tekening of boeiende performance. Beeldend Werk jij graag met je handen en word je blij van ambachtelijke technieken? Schuif aan bij Werken met textiel, Werken met klei, Sieraden maken van porselein of Pottenbakken als ambacht. Hier maak je je eigen creatief werk en leer je de kneepjes van het vak. Bijvoorbeeld hoe je prachtige decoraties kunt aanbrengen op klei of een bijzonder sieraad maakt. Hoe je kunt werken met weven, verven en compositie in textiel of hoe je de perfecte tuit draait op de draaischijf.

Op de website van de Nieuwe Veste vind je het volledige programma en kun je je direct aanmelden: https://www.nieuweveste.nl/index.php/nieuws/proeflesweek-18-t-m-23-september

Deel dit evenement

bottom of page