top of page

do 04 jul

|

Peach Breda

Mommunity Zero Waste Mamacafé

Op 4 juli is het weer zo ver en organiseren wij bij Peach Breda opnieuw ons Mamacafé voor moeders met hun kindjes van 0 tot 4 jaar. Dit keer echter met een duurzaam tintje. In samenwerking met Zero Waste Nederland is het thema namelijk "maak het lekker" tijdens de Zero Waste week in Breda.

Mommunity Zero Waste Mamacafé
Mommunity Zero Waste Mamacafé

Tijd en locatie

04 jul 2024, 09:30 – 11:30

Peach Breda, Willemstraat 18, 4811 AL Breda, Nederland

Over het evenement

Op donderdagochtend 4 juli opent Peach speciaal haar deuren voor de Mommunity. Dit keer staat het mamacafé echter eenmalig in het teken van duurzaamheid en nemen we hiermee deel aan dé Zero Waste week die van 1 t/m 5 juli wordt georganiseerd in heel Breda.

Iedere ouder die dat gezellig vindt is welkom voor een koffie/thee naar keuze met daarbij een overheerlijke cakepop. Deze worden gemaakt van de restjes cakes die dagelijks over de toonbank gaan en zijn met hun houten stokje dus helemaal Zero Waste.

Ook aan de kindjes wordt gedacht! Neem je je eigen beker mee van thuis om daar te kunnen vullen met de bekende Peach Icetea? Verder krijgen ze een waterijsje die lokaal gemaakt worden van water en vers fruit (geen andere toevoegingen).

Tot slot laten we jullie kennis maken met een stukje duurzaam ouderschap in de vorm van vrijblijvende tips en een aanwezige professional die zich gezellig met ons mengt voor een praatje.

Even kletsen, spelende kinderen (uiteraard kunnen we jullie direct laten zien hoe dit kan op een Zero Waste manier) en nog een stukje entertainment vanuit onze zijde staan geheid voor een ontspannen ochtend. Zien we jullie daar?

Op dit event zijn onze algemene voorwaarden van toepassing.

Dit evenement heeft een groep. Je bent van harte welkom om lid te worden van de groep zodra je je hebt aangemeld voor het evenement.

Tickets

 • Entree moeder + kind

  Dit ticket is voor 1 moeder met haar kindje(s) en bevat de entree bij Peach, één koffie/thee naar keuze, iets lekkers voor moeder en kind én onbeperkt drinken voor de kindje(s). Vergeet niet voor jouw kindje een eigen beker mee te nemen!

  € 5,50
  +€ 0,14 servicekosten
 • Volwassen ticket

  Dit ticket geeft toegang tot het duurzaam mamacafé op 4 juli bij Peach Breda voor 1 volwassene. Dit ticket is voor 1 volwassene en bevat de entree bij Peach, één koffie/thee naar keuze en iets lekkers.

  € 4,00
  +€ 0,10 servicekosten
 • Los kind ticket

  Dit ticket is voor 1 kindje en bevat de entree bij Peach, iets lekkers én onbeperkt drinken. Vergeet niet je eigen beker mee te nemen!

  € 2,50
  +€ 0,06 servicekosten

Totaal

€ 0,00

Deel dit evenement

bottom of page