top of page

za 22 jun

|

Stichting Agora Rucphen

Mommunity Voetjebal try out 9.00u

Al ruim 15 jaar is "Voetjebal" actief binnen heel Nederland. Het eerste voetballende speelconcept voor kinderen van 2 t/m 5 jaar. Liefde voor de bal, plezier voor bewegen en ontwikkeling komen hier samen. En nu haalt de Mommunity Voetjebal naar Rucphen. Op 22 juni kun je kosteloos meedoen. Tot dan!

Mommunity Voetjebal try out 9.00u
Mommunity Voetjebal try out 9.00u

Tijd en locatie

22 jun 2024, 09:00 – 10:00

Stichting Agora Rucphen, Markt 2, 4715 CL Rucphen, Nederland

Over het evenement

Op zaterdagochtend 22 juni komt Voetjebal in samenwerking met de Mommunity naar Rucphen.

Binnen het door jou gekozen tijdsblok van 45 minuten wordt er gewerkt met kleurrijke materialen, vrolijke muziek en interactieve spelletjes. Op een leuke/speelse manier werken de peuters en kleuters aan hun coördinatie, behendigheid en balans waarbij de Voetjebal centraal staat.

Een les Voetjebal staat gelijk aan drie kwartier qualitytime met je kind, want ouders doen mee. Samen oefenen, proberen, leren maar vóóral samen plezier maken. Kinderen vinden spelen met hun ouders namelijk het meest fantastische wat er is!

De try out op 22 juni is geheel kosteloos en staat in het teken van kennismaken met Voetjebal en misschien wel gewoon elkaar! Bij groot enthousiasme krijgt de training een vervolg waarbij jij samen met je kindje wekelijks kan gaan deelnemen aan deze leuke activiteit voor de allerkleinsten in Rucphen.

Zien we jullie daar?

P.S. Let op bij inschrijven: Het gaat om 4 tijdsblokken. Bij voorkeur starten de eerste 2 blokken met de allerkleinsten van 2 en 3 jaar oud en gebruiken we de laatste 2 blokken voor de kindjes van 4 en 5 jaar oud. Schikt dit niet? Geen probleem! Houd er dan wel rekening mee dat het leeftijdsverschil met de anderen iets groter kan zijn.

Tickets

  • Entreeticket Try out Voetjebal

    Met dit ticket krijg je kosteloos toegang tot de try out van Voetjebal in samenwerking met de Mommunity. We verwelkomen je om 9.00u bij de gymzaal van Agora. Het event duurt tot 9.45u. Vergeet geen sportkleding en (schone) gymschoenen aan te trekken. Dit ticket is geldig voor 1 kind en 1 volwassene.

    € 0,00

Totaal

€ 0,00

Deel dit evenement

bottom of page