top of page

wo 30 okt

|

Wolfslaar

Mommunity speelgoed ruilbeurs

Na het grote succes van vorig jaar organiseren we ook deze winter, nog voor de feestdagen, een speelgoed ruilbeurs. Op 30 oktober zijn we in de avond welkom bij kinderboerderij Wolfslaar om ons ongebruikte speelgoed te wisselen voor "nieuwe" pareltjes onder het genot van een drankje in het tuinhuis.

Mommunity speelgoed ruilbeurs
Mommunity speelgoed ruilbeurs

Tijd en locatie

30 okt 2024, 19:00 – 21:00

Wolfslaar, Wolfslaar, 4834 Breda, Nederland

Over het evenement

Geef jij tweedehands ook graag een nieuwe kans? Lijkt het je handig op een duurzame manier jouw sint- of kerst inkopen te doen? Vind je het gezellig even te kunnen kletsen met andere mommy's? Voel je dan vooral welkom tijdens de Mommunity speelgoed ruilbeurs bij kinderboerderij Wolfslaar.

Om 19.00u openen wij de deuren voor alle ouders die hun speelgoed willen inleveren. Spelletjes, boeken, speelgoed, loopwagens, knutselspullen alles is welkom mits nog compleet, schoon en klaar voor een tweede speelronde! Let op: maximaal 5 stukken speelgoed per persoon.

Voor het speelgoed dat je inlevert krijg je waardebonnen die je kunt gebruiken om later op de avond "nieuwe" aankopen te doen.

Wil je enkel inleveren? Geen probleem. Wij doneren het speelgoed dat overblijft aan ouders binnen Breda met een minimaal inkomen dus daarmee steun je het goede doel!

Heb je niks in te leveren, maar wil je wel shoppen? Dat kan! Het speelgoed wordt gesorteerd op waardecategorieen. Alle door jou gekozen items worden dus bij elkaar opgeteld en hier wordt in overleg een prijs voor bepaald. Een soort lokale marktplaats dus!

Van 19.30 tot 20.15u is er ruimte bij de Charlottes tuinhuis voor een drankje en praatje met elkaar. Liever even spieken bij de dieren? Gezellig! Boer Wouter is zelfs aanwezig om nog een en ander te vertellen over de boerderij.

Zoals bij al onze Mommunity evenementen geldt: Samen zijn we nooit alleen!

Afrekenen gebeurt lokaal en kan zowel contant als digitaal.

Om 20.15u gaat de zaal terug open om de verkregen waardebonnen terug te ruilen voor "nieuwe" schatten voor jouw kindje(s).

Wij maken jouw avond helemaal compleet met een zakje strooigoed waarmee je bij aanschaf direct de Mommunity steunt.

Na ongeveer een uur hopen we alle mommy's tevreden terug huiswaarts te sturen!

P.S. Inschrijven voor dit evenement is gratis, maar wel verplicht omdat we maar een maximaal aantal bezoekers kunnen toelaten.

Deel dit evenement

bottom of page