top of page

za 25 mei

|

Building you

Mommunity pre summer workout

Zou jij graag eens (kosteloos) een toffe workout willen doen onder begeleiding van een personal trainer met een kleine groep moeders (to be)? Maak dan, samen met ons, kennis met sportschool Building You in Etten-Leur tijdens een speciaal voor ons opgezette workshop op 25 mei! Zien we je daar?

Mommunity pre summer workout
Mommunity pre summer workout

Tijd en locatie

25 mei 2024, 10:00 – 11:00

Building you, Penningweg 9, 4879 AE Etten-Leur, Nederland

Over het evenement

Op 25 mei om 10.00u verwelkomt eigenaar Michael van Rijckevorsel een kleine groep moms (to be) bij zijn sportschool 'Building You' in Etten-Leur voor een speciaal voor ons opgezette workshop.

Tijdens een groepstraining van een uur wordt er een full body workout gedaan waarbij verschillende thema's aan bod komen. Tijdens de les zal de nadruk liggen op een goede techniek en houding. Daarom is de workshop voor iedereen toegankelijk, ongeacht je sportachtergrond of conditie. Ben je zwanger? Dan is dit in principe geen enkel probleem, mits je voor je zwangerschap al eens soortgelijke activiteiten hebt gedaan.

Wat je zelf moet meenemen:

  • Een handdoek
  • Flesje drinken
  • Schoon paar schoenen
  • Én een goed humeur!

Geheel kosteloos kun je eenmalig meedoen. Ben je hierna helemaal enthousiast en klaar om wekelijks te werken aan jouw summer body? Dan zorgen wij voor een leuke kortingscode om abonnee te worden bij Building You!

Let op: Op al onze evenementen zijn de algemene voorwaarden van de Mommunity van toepassing. Bij aanschaf van jouw ticket ga je hiermee akkoord.

Tickets

  • Entreeticket Building You

    Met dit ticket heb je kosteloos toegang tot de Mommunity Pre summer workout bij Building You in Etten-Leur.

    € 0,00

Totaal

€ 0,00

Deel dit evenement

bottom of page