top of page

wo 22 mei

|

Brasserie Aai&Vlaai

Mommunity mmmèkkeren bij Aai&Vlaai

In Baarle-Nassau is het inmiddels een begrip. Ontbijtjes voor de geitjes verzorgen. Dit keer dus Mommunity stijl! Samen met je gezin ben je welkom om de geiten te voeren, paarden te borstelen, spelen én natuurlijk iets lekkers te eten en drinken. Zien we jullie daar?

Tickets zijn niet te koop
Andere evenementen bekijken
Mommunity mmmèkkeren bij Aai&Vlaai
Mommunity mmmèkkeren bij Aai&Vlaai

Tijd en locatie

22 mei 2024, 09:45 – 13:45

Brasserie Aai&Vlaai, Oordeel Heikant 1, 5111 PC Baarle-Nassau, Nederland

Over het evenement

Een poos terug namen wij persoonlijk deel aan één van de edities van "ontbijtjes met de geitjes" bij brasserie Aai&Vlaai in Baarle-Nassau én wat was dat leuk! Het grote succes van dit concept maakt echter dat er steeds een beperkt aantal plaatsen beschikbaar is en dus trokken wij de stoute laarzen aan en vroegen of wij vanuit de Mommunity een persoonlijke editie mochten draaien. Ja dus!

Op dinsdag 21 mei en woensdag 22 mei zijn we welkom bij Aai&Vlaai.

Tijdens de ochtend editie verzamelen we om 9.45u in de brasserie waar de kindjes alvast kunnen spelen én de bestellingen worden opgenomen. De volwassenen hebben keuze uit verschillende soorten gebak en voor de kinderen is er fruit of een heerlijke cupcake. Ook een drankje is inbegrepen.

Hierna vertrekken we met de groep naar de geitenstal waar de beestjes al ongeduldig staan te wachten op een stukje brood of vers hooi. Alle kinderen krijgen een eigen mandje om smakelijk uit te delen. Te spannend? De stallen mogen zeker ook even geveegd en geharkt worden!

Voordat we terugkeren naar de brasserie willen de paarden ook graag wat aandacht! Wil jouw kindje helpen de wintervacht van de dieren af te borstelen? Of spelen ze liever in de speeltuin op het terrein?

Als alle beestjes verzorgd zijn is het tijd om even voor onszelf te zorgen. De bestellingen staan klaar in de brasserie. Eet smakelijk!

Tijd voor een middagdutje? Dan zwaaien we je gedag. Nog even spelen? Ook dat is geen probleem!

Het programma voor de middag editie is idem. Verzamelen in de brasserie voor aanvang is om 13.45u. De locatie sluit om 16.00u.

Op al onze evenementen zijn onze algemene voorwaarden van toepassing. Bij aanschaf van jouw ticket(s) stem je hiermee in.

Zien we je snel?

Deel dit evenement

bottom of page