top of page

wo 12 jun

|

Dot En Julot

Mommunity Midsummer Night

Normaal zetten wij ondernemers in de spotlight, maar op deze Mommunity avond draaien we de rollen om en staan jullie in de shop(light)! Deze geheime winkel nodigt ons uit voor een avond gezelligheid inclusief drankjes, hapjes, een loterij én natuurlijk een super summer sale speciaal voor ons!

Mommunity Midsummer Night
Mommunity Midsummer Night

Tijd en locatie

Laatst beschikbare datum

12 jun 2024, 19:30 – 22:30

Dot En Julot, Veemarktstraat 63, 4811 ZD Breda, Nederland

Over het evenement

Al twee jaar op rij mochten wij een sinterkerstborrel organiseren in een kinder(kleding)winkel tot groot enthousiasme van jullie! We borduren op dit succes verder, maar dan in een zomers jasje.

Op 11 én 12 juni zijn we vanaf 19.30u welkom bij een, nu nog geheime winkel, in het centrum van Breda voor een avond vol gezelligheid. Zij zorgen voor drankjes, hapjes en ruimte om te kletsen, maar natuurlijk ook om te shoppen! Speciaal voor ons wordt de summer sale eerder gestart én buiten deze korting krijg je aan de kassa op alles nog eens 10% er bovenop (ook op de nieuwe collectie!). Alsof dit nog niet genoeg is organiseren we ook nog een toffe loterij met fantastische prijzen. Let op: schaf direct online je lootje(s) aan en krijg er van ons 1 cadeau!

P.s. heb jij geen vriendin, zus, nicht of collega om met je mee te gaan? Geen probleem! Ons motto is natuurlijk: Samen zijn we nooit alleen.

Om elkaar niet teveel in de weg te lopen zijn er beide avonden een beperkt aantal plaatsen beschikbaar. Wees er dus snel bij, want vol is vol!

Op al onze evenementen zijn de algemene voorwaarden van toepassing. Bij aanschaf van jouw ticket stem je hiermee in.

Tot snel!

Tickets

  • Entree ticket

    Verkoop eindigt op: 12 jun, 19:15

    Met dit ticket krijg je toegang tot het stappen en Shoppen event bij Dot en Julot op 12 juni. Ticket is inclusief hapjes en drankjes.

    € 9,50
    +€ 0,24 servicekosten

Totaal

€ 0,00

Deel dit evenement

bottom of page