top of page

za 17 aug

|

Wijkgebouw De Gong

Mommunity meets Monkey Moves

Kinderen goed leren bewegen is het doel van Monkey Moves. Niet alleen maakt dit ze fit, maar ook zelfredzaam. Dit stukje opvoeding kan ieder kind wel gebruiken en dus biedt Monkey Moves lessen voor verschillende leeftijdsgroepen van 1,5 tot 9 jaar. Kom je samen met ons een keer gratis proberen?

Mommunity meets Monkey Moves
Mommunity meets Monkey Moves

Tijd en locatie

17 aug 2024, 09:00 – 12:00

Wijkgebouw De Gong, Trompetlaan 42, 4876 XA Etten-Leur, Nederland

Over het evenement

Monkey Moves zit al jaren met een locatie onder andere in Breda. Door groot enthousiasme zullen ze gaan uitbreiden en een nieuwe locatie openen in Etten-Leur. En het leukste? Wij mogen de gratis proeflessen vooraf in samenwerking met hen verzorgen!

Op 17 augustus tussen 9.00u en 12.00u kunnen we maar liefst 45 kindjes tussen 1,5 en 6 jaar mee laten spelen en ontdekken in de allereerste try outs van Monkey Moves Etten-Leur.

Binnen het door jou gekozen tijdsblok van 45 minuten gaan we klimmen en klauteren! Hierdoor stimuleren we het plezier in bewegen. Ondertussen beginnen de apekoppies al te proeven aan andere populaire sporten.

Natuurlijk doe jij als ouder gezellig met je kindje mee!

De proeflessen op 17 augustus zijn geheel kosteloos en vrijblijvend. Na de proeflessen krijgen de trainingen, wanneer je jouw kindje(s) hiervoor inschrijft, een vervolg waarbij jij samen met je kindje wekelijks kan gaan deelnemen aan deze leuke activiteit voor dreumesen, peuters en kleuters in Etten-Leur.

Zien we jullie daar?

P.S. Let op bij inschrijven: Het gaat om 3 tijdsblokken. Bij voorkeur start het eerste blok met de dreumesen van 1,5 tot 2 jaar oud. Het middelste blok met de peuters (2-4 jaar) en het laatste met de kleuters (4-6 jaar). Schikt dit niet? Houd er dan rekening mee dat het leeftijdsverschil met de anderen groter zal zijn.

Op al onze evenementen zijn de algemene voorwaarden van toepassing. Bij aanschaf van jouw ticket(s) stem je hiermee automatisch in.

Tickets

 • Try out Monkey Moves 9.00u

  Met dit ticket krijg je kosteloos toegang tot de try out van Monkey Moves in samenwerking met de Mommunity. We verwelkomen je om 9.00u bij de gymzaal van 'de Gong'. Het event duurt tot 9.45u. Vergeet geen sportkleding en (schone) gymschoenen aan te trekken. Dit ticket is geldig voor 1 kind en 1 volwassene.

  € 0,00
 • Try out Monkey Moves 10.00u

  Met dit ticket krijg je kosteloos toegang tot de try out van Monkey Moves in samenwerking met de Mommunity. We verwelkomen je om 10.00u bij gymzaal 'de Gong'. Het event duurt tot 11.00u. Vergeet geen sportkleding en (schone) gymschoenen aan te trekken. Dit ticket is geldig voor 1 kind en 1 volwassene.

  € 0,00
 • Try out Monkey Moves 11.00u

  Met dit ticket krijg je kosteloos toegang tot de try out van Monkey Moves in samenwerking met de Mommunity. We verwelkomen je om 11.00u bij gymzaal 'de Gong'. Het event duurt tot 12.00u. Vergeet geen sportkleding en (schone) gymschoenen aan te trekken. Dit ticket is geldig voor 1 kind en 1 volwassene.

  € 0,00

Totaal

€ 0,00

Deel dit evenement

bottom of page