top of page

di 25 jun

|

SPA ONE

Mommunity Me-time

De dagelijkse hectiek van het ouderschap doorbreken met een avond ontspanning voor jou als moeder? Spring (letterlijk) met ons het diepe in en laat je in de watten leggen bij welness centrum Spa One. Wij hebben een fantastisch arrangement samengesteld. Ga je mee?

Mommunity Me-time
Mommunity Me-time

Tijd en locatie

25 jun 2024, 17:00 – 22:30

SPA ONE, Salesdreef 11, 4904 SW Oosterhout, Nederland

Over het evenement

Het schooljaar zit er al weer bijna op en de vakantie staat voor velen voor de deur. Reden genoeg om even voor jezelf te kiezen en een avond totaal te ontspannen samen met een hoop andere mama's.

Mommunity Breda nodigt je uit voor een Midsummer Night bij Spa One in Oosterhout.

Om 17.00u heten we je welkom met een heerlijk verse smoothie. Nadat je genoten hebt van een warme sauna, bubbelbad of één van de andere faciliteiten van het welness centrum schuif je met ons aan tafel voor een lekkere maaltijd. Wat dacht je van een salade, portie saté of verrukkelijke burger? Buikje rond? Dan mag je meedoen met één van de klankschaal ceremonies die speciaal voor ons gehouden worden. Dit is uiteraard niet verplicht! Bij goed weer zullen we in de loungehoek buiten nog met een glaasje bubbels proosten en afsluitend aan de avond ga je met een leuk cadeautje naar huis.

Het leuke aan dit concept is dat je voor een kleine prijs (55 euro voor een complete avond!) kunt kiezen je eigen plan te trekken, maar nog gezelliger is er een toffe avond van te maken met een groep andere moeders. Uiteraard zijn wij er ook bij!

P.S. Badkleding is niet toegestaan bij Spa One. Spannend? Misschien. Het voordeel is dat we allemaal moeder zijn en de taboe van de mombody graag met jullie doorbreken!

Meld je snel aan, want vol is vol!

Tickets

  • Momticket Me-Time

    Ticket is inclusief: ○ Toegang tot Spa One op 25 juni van 17.00 tot 22.30u ○ Smoothie naar keuze ○ Avondmaaltijd te weten salade, saté of burger ○ Klankschaal ceremonie ○ Glaasje bubbels ○ Cadeautje bij vertrek

    € 55,00
    +€ 1,38 servicekosten

Totaal

€ 0,00

Deel dit evenement

bottom of page