top of page

wo 04 sep

|

Stichting Agora Rucphen

Mommunity Mamacafé Rucphen

Op 4 september is het zo ver en organiseren wij voor de 1e keer ons Mamacafé voor moeders met hun kindjes van 0 tot 4 jaar in Rucphen. We maken de huiskamer van Agora kidsproof zodat we ontspannen met elkaar kunnen kletsen terwijl de kindjes spelen. Uiteraard zorgen we voor lekkers voor iedereen!

Mommunity Mamacafé Rucphen
Mommunity Mamacafé Rucphen

Tijd en locatie

04 sep 2024, 09:30 – 11:30

Stichting Agora Rucphen, Markt 2, 4715 CL Rucphen, Nederland

Over het evenement

Op woensdagochtend 4 september opent Agora speciaal zijn deuren voor de Mommunity. Voor de allereerste keer zullen we een "mamacafé" organiseren voor moeders én hun kindjes (0 tot 4 jaar). We maken de huiskamer kidsproof met een speelkleed en voldoende speelgoed zodat we ontspannen kunnen kletsen én leuten.

Iedere ouder die dat gezellig vindt is welkom voor een koffie/thee met daarbij een overheerlijke appelflap. Ook aan de kindjes wordt gedacht! Neem je je eigen beker mee van thuis om daar te kunnen vullen met ranja? Verder krijgen ze een gezond bakje fruit.

Even kletsen, spelende kinderen en nog een stukje entertainment vanuit onze zijde staan geheid voor een ontspannen ochtend. Zien we jullie daar?

P.S. Bij al onze evenementen geldt: Samen zijn we nooit alleen. Schroom dus niet om op je eentje kennis te komen maken. Moeders zonder kids zijn uiteraard ook welkom!

Op dit event zijn onze algemene voorwaarden van toepassing. Bij aanschaf van jouw ticket(s) stem je hiermee in.

Tickets

 • Entree moeder + kind

  Dit ticket is voor 1 moeder met haar kindje(s) en bevat de entree bij Agora, één koffie/thee/cappuccino, een appelflap voor moeder, fruit voor één kind én onbeperkt drinken voor de kindje(s). Vergeet niet voor jouw kindje een eigen beker mee te nemen!

  € 5,50
  +€ 0,14 servicekosten
 • Volwassen ticket

  Dit ticket geeft toegang tot het mamacafé op 4 september bij Agora voor 1 volwassene. Dit ticket is voor 1 volwassene en bevat de entree bij Agora, één koffie/thee/cappuccino en een appelflap.

  € 4,00
  +€ 0,10 servicekosten
 • Los kind ticket

  Dit ticket is voor 1 kindje en bevat de entree bij Agora, één bakje groot én onbeperkt drinken. Vergeet niet je eigen beker mee te nemen!

  € 2,50
  +€ 0,06 servicekosten

Totaal

€ 0,00

Deel dit evenement

bottom of page