top of page

za 29 jun

|

C-Cinema

Mommunity kidsbios & More (2 - 14 jaar)

Het is bijna zomervakantie en om dat te vieren organiseren we nog één keer iets leuks voordat we onze rust gaan pakken. Op 29 juni zijn we welkom bij C-Cinema voor een heuse Movie Morning & More. Aan alles is gedacht. Entertainment, leuke films en natuurlijk iets lekkers voor groot en klein!

Tickets zijn niet te koop
Andere evenementen bekijken
Mommunity kidsbios & More (2 - 14 jaar)
Mommunity kidsbios & More (2 - 14 jaar)

Tijd en locatie

29 jun 2024, 10:00 – 12:00

C-Cinema, Binnentuin 2, 4873 BT Etten-Leur, Nederland

Over het evenement

Een paar maanden terug organiseerden we voor het eerst een heuse Movie Morning & More vanuit de Mommunity. Het was een enorm succes en daarom doen we het gewoon nog een keer!

Samen met jouw kindje(s) nodigen we je op 29 juni om 10.00u uit in de foyer van de bioscoop waar we voor een hoop entertainment zullen zorgen. Heb jij ooit wel eens een springkussen binnen de bioscoop gezien? Ook kun je een toepasselijke (nep)tattoo laten zetten of heerlijk kleuren aan onze tekentafel. Om 10.30u starten we maar liefst 2 films tegelijk in naast elkaar gelegen zalen.

Voor de allerkleinsten van 2 tot ongeveer 6 jaar draaien we "Dikkie Dik en de verdwenen knuffel".

De oudere kids vanaf 6 jaar mogen onderuit zakken voor de première van "Verschrikkelijke Ikke 4".

Uiteraard is er voor alle kinderen iets te drinken en wat lekkers en ook aan de groten wordt gedacht met een warme drank naar keuze.

We kunnen een beperkt aantal personen kwijt in de zaal dus wacht niet te lang met reserveren van jullie plaatsen. Vol is vol.

Op al onze evenementen zijn de algemene voorwaarden van toepassing. Bij aanschaf van jouw tickets stem je hiermee in.

P.S. Kun jij ook wel een avond voor jezelf gebruiken? Op 15 oktober organiseren we bij C-Cinema een heuse Mommy's Night Out. Tickets zijn ook al verkrijgbaar via onze website.

Tot snel!

Deel dit evenement

bottom of page