top of page

wo 21 aug

|

Zou Bisou Kidswear & Gifts

Mommunity Kids Fun day

De zomervakantie is weer voorbij, maar om dit gevoel nog even vast te houden hosten wij een heuse kids fun day bij kinderwinkel Zou Bisou in Ulvenhout! 's Ochtends zijn de allerkleinsten welkom en na schooltijd staan de deuren open voor de grotere kids. Benieuwd wat we gaan doen? Lees snel verder!

Mommunity Kids Fun day
Mommunity Kids Fun day

Tijd en locatie

21 aug 2024, 09:30 – 17:00

Zou Bisou Kidswear & Gifts, Dorpstraat 46, 4851 CM Ulvenhout, Nederland

Over het evenement

De zomervakantie is weer ten einde en ook wij hebben het even rustig aan gedaan en genoten van de tijd met ons eigen gezin. Nu we langzaam weer in een ritme komen hebben wij enorm veel zin om jullie weer te zien en even bij te kletsen over de afgelopen periode. Daarom hosten wij op 21 augustus een heuse kids fun day bij Zou Bisou in Ulvenhout voor zowel de allerkleinsten als de grotere kids van de Mommunity.

Om 9.30u gaat ons mamacafé van start. Alle mama's met kindjes van 0 tot 5 jaar zijn welkom voor een bakje koffie of thee én natuurlijk iets lekkers. Uiteraard wordt er ook aan de kindjes gedacht. Zou Bisou zorgt voor genoeg speelmateriaal vanuit de winkel én wij entertainen de kids met een ontspannen voorleesmoment. Bij lekker weer kunnen we ook de buitenspellen met jullie uitproberen! We zwaaien elkaar om half 12 weer gedag voor heerlijke dutjes of een boterhammetje thuis.

Nadat we zelf ook even gegeten hebben herstart het programma voor de oudere kindjes om 13.00u (de winkel is wel de hele dag geopend). Is jouw kind 4+ dan moet hij of zij zeker binnenlopen (kleine broertjes/zusjes zijn uiteraard ook welkom)! Zoubisou gaat namelijk met jullie cupcakes versieren én laat daarnaast zien wat er allemaal voor creatiefs in de winkel te halen valt. Misschien vind jij het wel leuk om zelfs even iets uit te testen met je kindje(s)? Als kers op de taart kunnen jullie kids zich laten schminken of een prachtige (glitter)tattoo laten zetten. Zo blijven we nog even helemaal in de zomerse sfeer tijdens deze Back to school week! Natuurlijk zorgen wij voor iets te drinken voor groot en klein. We zijn er tot 17u dus kies vooral jouw eigen moment om te komen feesten.

Tijdens beide momenten verloot Zou Bisou te gekke artikelen voor baby's, jonge en oudere kindjes! Waag jij een kansje?

Voor dit evenement dien je een ticket aan te schaffen ter waarde van 5 euro per kind. Bij een aankoopbedrag van €50,- of meer in de winkel op 21 augustus 2024 krijg je deze ticketprijs echter cadeau!

Onze algemene voorwaarden zijn van toepassing. Bij aanschaf van jouw ticket(s) stem je hiermee automatisch in.

Tickets

 • Entree kids fun day MINI (0-5)

  Met dit ticket heeft 1 kind (+1 moeder) toegang tot de Mommunity kids fun day op 21 augustus 2024 bij Zoubisou in Ulvenhout tussen 9.30 en 11.30u. Hierbij zijn de consumpties zoals beschreven inbegrepen.

  € 5,00
  +€ 0,13 servicekosten
 • Entree kids fun day BIG (4-12)

  Met dit ticket heeft 1 kind (+1 moeder) toegang tot de Mommunity kids fun day op 21 augustus 2024 bij Zoubisou in Ulvenhout tussen 13.00 en 17.00u. Hierbij zijn de consumpties zoals beschreven inbegrepen en tevens de activiteiten.

  € 5,00
  +€ 0,13 servicekosten

Totaal

€ 0,00

Deel dit evenement

bottom of page