top of page

zo 30 jun

|

Rucphen

Mommunity Happen&Trappen

Op 30 juni nodigt de Mommunity je uit om samen met je gezin jullie avondeten bij elkaar te fietsen tijdens een gezellige route langs maar liefst 3 locaties. Bij iedere stop is er iets leuks georganiseerd voor de kinderen. Komen jullie alvast met ons in de stemming voor de zomervakantie?

Mommunity Happen&Trappen
Mommunity Happen&Trappen

Tijd en locatie

30 jun 2024, 14:00 – 19:00

Rucphen, Rucphen, Nederland

Over het evenement

Mommunity Rucphen organiseert op 30 juni een sportieve, maar smakelijke middag voor het hele gezin om alvast in de stemming te komen voor de zomervakantie!

Alle gezinnen uit de gemeente zijn die middag welkom om samen met ons te gaan 'Happen en trappen'! Middels een uitgestippelde fietsroute zullen we ons langs drie verschillende locaties in Rucphen verplaatsen om zo ons avondeten bij elkaar te fietsen. Let op: Alle deelnemende locaties werken met bloktijden dus je kunt als gezin je eigen middag indelen als het gaat om aankomst- en vertrektijden.

We starten het evenement bij Melkveebedrijf van Gastel voor heerlijke aardbeien met slagroom en natuurlijk een beker verse koeienmelk. De boer zet de tractor op het erf en uiteraard mogen we even spieken bij de kalfjes in de stal. Je bent op de fiets (!) welkom tussen 14.00 en 15.30u.

Hierna gaan we de trappers in. Om ervoor te zorgen dat het event voor alle leeftijden geschikt is kun je kiezen voor een korte (3 km), middel (5,5 km) of lange (9,5 km) fietsroute.

Vervolgens staan de deuren van de Heimolen tussen 16.00 en 18.00u voor ons open voor een rondleiding. Wat maakt die molen nu precies? Meel! En wat wordt daar van gemaakt? Pannekoeken! Voor of na de rondleiding kun je dan ook aanschuiven voor een versie met suiker of stroop (drankje exclusief).

Tot slot trappen we nog even door richting Maple Farm Adventures (wederom is de afstand van de route naar keuze) die hun nieuwe speeltuin net geopend hebben. Als de kinderen nog niet moe genoeg zijn kunnen ze zich even uitleven op de airtrampoline, glijbaan of schommels en anders krijgen ze direct een lekker ijsje en is er voor de ouders koffie of thee. Afsluiting is tussen 17.00 en 19.00u.

De kosten bedragen €17,50 euro per deelnemend persoon. Ieder gezinslid dient dus een eigen ticket aan te schaffen.

Op al onze evenementen zijn de algemene voorwaarden van toepassing. Bij aanschaf van jouw ticket(s) stem je hiermee in.

Let op: dit evenement gaat enkel door bij voldoende aanmeldingen én in geval van slecht weer kan de keuze gemaakt worden de datum te verplaatsen naar een ander moment.

Tickets

  • Ticket Happen en Trappen

    Dit ticket geeft toegang tot het happen&trappen event op 30 juni voor 1 persoon. Het ticket is inclusief toegang de volgende locaties: ○ Melkveehouderij Van Gastel: Aardbeien met slagroom en een beker verse koeienmelk ○ (Gasterij) de Heimolen: Rondleiding en een naturel pannekoek met suiker of stroop (drankje exclusief) ○ Maple Farm Adventures: Ijsje naar keuze voor één kind en koffie/thee voor de volwassene Daarnaast krijg je middels qr codes toegang tot de uitgestippelde fietsroutes.

    € 17,50
    +€ 0,44 servicekosten

Totaal

€ 0,00

Deel dit evenement

bottom of page