top of page

ma 01 jul

|

Markt

Mommunity Bootcamp

Zit je ook niet graag vast aan een abonnement bij de sportschool, maar wil je wel graag onder begeleiding bewegen? Doe dan mee met onze Mommunity Bootcamp, verzorgd door een echte personal trainster! De ene week instructie en de andere week zelf uitvoeren. Én alleen wanneer het jou uitkomt! Tot dan!

Tickets zijn niet te koop
Andere evenementen bekijken
Mommunity Bootcamp
Mommunity Bootcamp

Tijd en locatie

01 jul 2024, 19:30 – 20:30

Markt, Markt, 4715 AV Rucphen, Nederland

Over het evenement

Een hele poos terug werd ons gevraagd of wij niet iemand wisten die wekelijks een bootcamp voor de moeders binnen gemeente Rucphen zou willen verzorgen. U roept? Wij draaien!

In samenwerking met sportschool Building You uit Etten-Leur zal (bij voldoende animo) vanaf 17 juni om de week een personal trainster onze kant uitkomen om een uur lang samen te sporten.

We verzamelen op de Markt (bij Agora) waar we een full body workout zullen doen. Geschikt voor alle mommy's (to be), want je doet gewoon mee op je eigen tempo en naar eigen kunnen.

Wat je moet meebrengen:

  • Een handdoek
  • Een flesje water
  • Een sportief humeur!

De trainster zal iedere sessie instructies geven welke je de week er op eenvoudig zelf kunt uitvoeren. Zij is dan niet aanwezig, maar met dezelfde groep moeders kun je uiteraard wel op dezelfde tijd en plaats afspreken. Liever in je eigen omgeving? Ook dat is prima! Dan zien we je de week daarna graag weer als de trainster weer aanwezig is. Zoals bij al onze evenementen geldt: Samen zijn we nooit alleen!

De kosten bedragen 9,95 per inschrijving. Hier kun je dus 1 keer mét personal trainster voor sporten en 1 keer zonder. Voor nog geen 5 euro per week ben je dus niet alleen lief voor je lijf, maar ook voor je portemonnee.

Tot snel!

Bij aanschaf van jouw ticket stem je automatisch in met onze algemene voorwaarden.

Het evenement gaat enkel door bij voldoende aanmeldingen.

Deel dit evenement

bottom of page