top of page

do 21 dec

|

Aogse Markt

KerstCreatieRoute Princenhage

Bewoners van Princenhage halen alles uit de kast om Princenhage in kerstsfeer te dompelen. Samen vormen ze de KerstCreatieRoute. Kom lekker in beweging en geniet van al het moois dat de deelnemers te bieden hebben.

Registratie is afgesloten
Andere evenementen bekijken
KerstCreatieRoute Princenhage
KerstCreatieRoute Princenhage

Tijd en locatie

21 dec 2023, 10:00 – 23:59

Aogse Markt, Haagsemarkt 5, 4813 BA Breda, Nederland

Over het evenement

Bewoners van Princenhage halen alles uit de kast om Princenhage in kerstsfeer te dompelen. Samen vormen ze de KerstCreatieRoute. Kom lekker in beweging en geniet van al het moois dat de deelnemers te bieden hebben. Natuurlijk neem je op je route ook de bijzondere kerststal op de Haagsemarkt mee. Daar kun je ook een kaartje ophalen met alle deelnemende adressen. PuzzeltochtDe route is tegelijkertijd een puzzeltocht. Bij alle deelnemers vind je een boompje´ met daarop een cijfer en een letter´. Die helpen je om de slagzin op te lossen. Zo ben je ook nog eens lekker bezig tijdens de wandeling. Puzzelen maar! 

Welke creatie wint de hoofdprijs?Deelnemers aan de route dingen mee naar de prijs voor de mooiste creatie. Een reden om extra uit te pakken! De creaties worden niet alleen beoordeeld door een vakjury, maar ook door een publieksjury. Door jou dus!  Stem op jouw favoriete kersthuis! Je kunt jouw winnaar via e-mail doorgeven aan info@kerststal-princenhage.nl of aangeven op de (geprinte) plattegrond en die in de groene brievenbus bij de kerststal doen. 

Deel dit evenement

bottom of page