top of page

zo 31 mrt

|

Breda

HiHaHuttenbouwers (kindervoorstelling de Stilte 2+)

Met HiHaHuttenbouwers trakteert de Stilte jong en oud op een fantasierijk beeldverhaal in een intieme omgeving. Samen met beeldend uitvinder Bert Vogels wordt een klein universum met dauw, zon, wind, regen en sneeuw tot leven gewekt. De Stilte is voor iedereen toegankelijk. Je bepaalt zelf de prijs!

Registratie is afgesloten
Andere evenementen bekijken
HiHaHuttenbouwers (kindervoorstelling de Stilte 2+)
HiHaHuttenbouwers (kindervoorstelling de Stilte 2+)

Tijd en locatie

31 mrt 2024, 11:00 – 12:00

Breda, Markendaalseweg 75, 4811 KB Breda, Nederland

Over het evenement

Midden op een blauwe wei met schapenwolken staat een …, ja, wat staat er eigenlijk? Omdat niemand weet wat het is, noemen we het een bed, een berg, een flat en alles wat in je opkomt. Heel subtiel ontluiken de verhalen. Er verschijnen een mannetje en een vrouwtje. Met HiHaHuttenbouwers trakteert de Stilte jong en oud op een fantasierijk beeldverhaal in een intieme omgeving. Samen met beeldend uitvinder Bert Vogels wordt een klein universum met dauw, zon, wind, regen en sneeuw tot leven gewekt.

Bij de Stilte vinden we het belangrijk dat ieder gezin het theater kan bezoeken. Bepaal zelf wat je kunt missen en koop een ticket 1, 5 of 10 euro. Ieder kaartje geeft toegang voor één persoon. Bestellen via https://www.destilte.nl/nl/voorstellingen/voorstellingen/hihahuttenbouwers-2/

Deel dit evenement

bottom of page