top of page

do 26 okt

|

Etten-Leur

Halloweenoptocht

Ga je mee op reis? Dit jaar voeren we jullie mee door de mysteries van het dodenrijk. Trek je engste pak aan en dompel je onder in deze spectaculaire reis!

Halloweenoptocht
Halloweenoptocht

Tijd en locatie

26 okt 2023, 18:15 – 20:30

Etten-Leur, Gruiterstraat 1, 4871 KS Etten-Leur, Nederland

Over het evenement

Ga je mee op reis? Dit jaar voeren we jullie mee door de mysteries van het dodenrijk,

Ken jij de geheimen van de oevers van de Nijl? Onze professor Andrea Horaisis namelijk wel! Door een “ongelukje” is zij in de ban van een eeuwen oude Farao vloek geraakt. Om precies te zijn de vloek van Farao Kire de eerste, een heuse krijgers-koning! Die eiste dat al zijn onderdanen puur van ziel waren. En na een heftige oorlog tussen hem en zijn aardsvijand werd Kire levend gemummificeerd en begraven,  nu Andrea zijn schat heeft gevonden en kapot heeft gemaakt is hij terug voor wraak! en heeft hij Andrea vervloekt, zij zal leven tussen hier en het dodenrijk tot zij genoeg zielen/nieuwe onderdanen voor Kire heeft verzameld in het Dodenrijk aan de overkant van de machtige Nijl.

Ben jij een zuivere onderdaan en kom jij je laten keuren om zo Andrea van haar vloek te bevrijden en Kire zijn eeuwige rust te geven?

Trek je engste pak aan en dompel je onder in deze spectaculaire reis!

Heb jij het mooist versierde huis langs de route? Dan maak je kans op een prijs!

Route: Gruiterstraat - Schipperstraat - Hovenierstraat - Leurse dijk - Havenkom - Geerkade - Spletting - Kouwelaarsbrand - Moerlaken - Westpolderplas

Deel dit evenement

bottom of page