top of page

za 03 feb

|

Stichting De Stilte

Blikvangers (kindervoorstelling de Stilte 1+)

Twee dansers en een muzikant gaan terug naar dat begin met ongebruikelijke instrumenten en ongebruikelijke ontmoetingen, die vanzelfsprekend worden omdat ze er nu eenmaal zijn. Bij de Stilte kan iedereen naar het theater. Je bepaalt zelf de prijs van jouw tickets!

Registratie is afgesloten
Andere evenementen bekijken
Blikvangers (kindervoorstelling de Stilte 1+)
Blikvangers (kindervoorstelling de Stilte 1+)

Tijd en locatie

03 feb 2024, 13:30 – 14:30

Stichting De Stilte, Markendaalseweg 75, 4811 KB Breda, Nederland

Over het evenement

In het begin was de wereld onbevangen. Het leven was zó ongerept, dat nieuwsgierigheid geen last had van angst of boosheid.

Als de open blik van degene die de wereld bekeek, zo ongerept was het. De klank van water, de stroom van beweging, de natuur was woordeloos. Ontdekken was een peulenschil. Elke aanraking was het begin van een avontuur.

Twee dansers en een muzikant gaan terug naar dat begin met ongebruikelijke instrumenten en ongebruikelijke ontmoetingen, die vanzelfsprekend worden omdat ze er nu eenmaal zijn.

Bij de Stilte vinden we het belangrijk dat ieder gezin het theater kan bezoeken. Bepaal zelf wat je kunt missen en koop een ticket 1, 5 of 10 euro. Ieder kaartje geeft toegang voor één persoon. Bestellen via https://www.destilte.nl/nl/voorstellingen/voorstellingen/blikvangers-1/

Deel dit evenement

bottom of page